Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
smar
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 11:05 am Temat postu: Jak wygląda sytuacja polityczna w mieście? |
|
|
|
Witam po długiej przerwie. Moje losy zawodowe potoczyły się tak że wywiało mnie do Gdańska kilkanaście miesięcy temu. Teraz przyjechałem na tydzień na Śląsk.
Ale do Knurowa zawsze będzie sentyment:)
Mam pytanie jak wygląda sytuacja polityczna w mieście?
Dalej na Ramsa nie ma mocnych? jest jakąs opozycja? w radzie miasta lub w jakimś ruchu społecznym?? Jak wygląda kwestia z byłą panią sekretarz? Czy ta sprawa dalej żyje?
Widać na horyzoncie kogoś kto z AR może powalczyć o prezydenturę?
Czy wokół Szumilasowej minister edukacji nie ma "ekipy" chcącej przejąć władzę? jakie partie teraz działają w Knurowie.?
Dzięki za jakiekolwiek informacje |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Balbina

|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 11:52 am Temat postu: |
|
|
|
A w Gdańsku nie ma internetu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Plumowski

|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 3:57 pm Temat postu: Re: Jak wygląda sytuacja polityczna w mieście? |
|
|
|
smar napisał: |
Dzięki za jakiekolwiek informacje |
Prowokatorom mówimy NIE... _________________ Pozdrawiam,
Heniek |
|
Powrót do góry |
|
 |
smar
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 9:21 pm Temat postu: |
|
|
|
1.Nie jestem prowokatorem, po prostu pytam a jak poprzednik nie ma nic do napisania to lepiej zamilczeć niż sztucznie nabijać sobie. Chyba że to ten rodzaj ironi którego nie rozumiem.
2.Internet w Gdańsku jest ale co mi da analiza suchych informacji jak nie mogę nic na miejscu zaobserwować z tego co się dzieje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szpitalniak
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 9:50 pm Temat postu: |
|
|
|
smar , jestes rodowitym knurowianinem? bo znam goscia ktory wyjechal do gdanska ale to takie pytanie z innej beczki hehe _________________ szpitalniak |
|
Powrót do góry |
|
 |
bananek
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 10:53 pm Temat postu: |
|
|
|
Spokojnie, po kilkunastu miesiącach nieobecności jesteś nadal w temacie ,
O co mi chodzi? Ano, w naszym miasteczku nie istnieje tzw. "polityka". Oficjalnie wiesz tyle samo co każdy mieszkaniec, który się inteesuje życiem miasta, jeżeli zaglądasz na forum WK i czytasz PL i ew. BIP.
A mówiąc jeszcze bardziej konkretniej, nic nie słychać o jakiejś opozycji, a jeżeli istnieje to publicznie nie odsłania twarzy.
W więc w Knurowie... bez zmian.
--
Fajnie, że mieszkając na drugi końcu Polski, nadal o nas myślisz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
smar
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 12:18 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie jestem rodowitym knurowianiem. Mieszkałem tu przez dłuższy czas aż mnie wywiało nad morze. Jak się uda to zostanę do Dni Knurowa.
Może uda mi się załatwić fajną sprawę, dla dzieciaków z Knurowa bo współpracuję z jedną gdańska fundacją ale czekam na konkrety żeby ewentualnie kogoś z UM tym zainteresować lub działających tu społeczników.
Mam nadzieję, że uda mi się częściej odwiedzać Knurów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aneta Nowak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|