Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Arivoy

|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 10:06 pm Temat postu: Lokal na 18% ;) |
|
|
|
Witam.
Mam z kumplem pewien problem. Chodzi o to, że razem zorganizujemy 18-nastkę, tylko nie wiemy jaki lokal wynająć, bądź salę.
Wstępnie wyliczyliśmy około 40 osób, ale wiadomo plus/minus.
Chciałbym, abyście mi drodzy forumowicze podpowiedzieli, gdzie najlepiej coś takiego zorganizować - najlepiej w Knurowie, ew. Gliwice jeżeli znacie fajne miejsce i dość tanie.
Robimy tą 18% za pół roku, ale wolę już szukać lokalu by na lodzie nie zostać.
Liczę na Waszą pomoc! _________________ http://www.Gornik.Zabrze.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycju5z

|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 9:08 am Temat postu: |
|
|
|
Kiedyś często chodziło się na 18 w budynku Concordii, ale to były imprezy na dużo więcej ludzi i %  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kibic2
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 2:03 pm Temat postu: |
|
|
|
W Concordii już nie wynajmują ;D chyba za dużo strat było hehe;) no ale jak masz znajomości to jeszcze da rady w domach działkowców wynajmują, sztukaterie tez wynajmowali nie wiem jak teraz po remoncie ;p |
|
Powrót do góry |
|
 |
piknik0700
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 4:21 pm Temat postu: Proponuje |
|
|
|
Proponuje na przykład jakiś klub spódzielczy np.Maluch czy Lokatorek... Ceny niesą chyba wysokie... Pozdrawiam jestem nowy na forum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oriana
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 5:57 pm Temat postu: |
|
|
|
W Szczyglowicach mozna wynając sale na działce koło koplani.Jest kuchnia,wc itp. poza tym jest szkło wiec o to nie musisz sie martwic.Mozna wynając ,,Jaskinię" nad stawem ale tam zimno i wilgotno :/ Albo ,,Fenixa"-godny lokal,jedzenie mają bardzo dobre  _________________ **WiEcZnIe KoChAc**WiEcZnIe ZyC**WoLnĄ ByC**SoBą ByC** |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arivoy

|
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 6:54 am Temat postu: |
|
|
|
A nie wiecie jak wygląda sytuacja np. w remizie ? jak tam sala wygląda itp? _________________ http://www.Gornik.Zabrze.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 8:54 am Temat postu: |
|
|
|
Arivoy napisał: | A nie wiecie jak wygląda sytuacja np. w remizie ? jak tam sala wygląda itp? |
miałem tam kiedyś szkolenia... miejsca jest duuużo
ale nie wiem jak tam sprawy związane z jedzeniem itp _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arivoy

|
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 2:31 pm Temat postu: |
|
|
|
Własnie, zapomnialem napisac, ze jedzenie mozemy zrobic we wlasnym zakresie - mnie wylacznie chodzi o lokum - no chyba ze bedzie to dosc tania restauracja czy cuś  _________________ http://www.Gornik.Zabrze.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz
|
Wysłany: Sro Gru 13, 2006 7:24 pm Temat postu: |
|
|
|
Maluch Lokatorek są porównywalnie tanie ale musi się imprezka skończyć około 24:00 wiec to mówi samo za siebie.
Warto pomyśleć o sali w gwarku, chociaż 40 ludzi to może mieć tam ciasno... no i cena jest już wyższa (1000zł?).
Byłem na kilku imprezach w Sztukaterii... ale na ostatniej (mojej i chyba w ogóle tam) byłe pewne straty... Teraz chyba już tam chyba nie można zrobić takich rzeczy (musiałbyś się wywiedzieć w CK)
Jest opcja w Trio ale musiał byś wziąć całą górę ceny nie znam ale myśle ze niedrogo
Na wyspie do jeszcze Dolce Vita (normalna knajpka), ale z tego co mi wiadomo również trzeba interes zwinąć około 24.
Napewno piekiełko i kosmos ale jest wymóg wynajęcia równie z kuchni.
Warto popytać po knajpkach w których na oko wejdzie tyle ludzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
patka

|
Wysłany: Wto Gru 19, 2006 10:41 pm Temat postu: |
|
|
|
Hejka
Nie polecam robić imprez na Wyspie koło działek hehe jest tam mało komfortowo natomiast ja polecam Pub Książecy czyli dzisiejszy Dom Weselny byłam tam na 2 18-stkach i było superowooo normalnie pięknie:) Jedzenie było pychaaa Wszystko na cacy i z tego co mówili organizatorzy to jakoś nadzwyczajnie drogo nie jest ceny normalne Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dziewczyna_Szamana

|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 2:41 pm Temat postu: |
|
|
|
ja robiłam 18 w Lokatorku było bardzo miło, lokal z kuchnią i takie tam, ale o 22.30 przyjechała policja,którą wezwali "życzliwi" (nie mylić ze strażą miejską) bo mieszkancom przeszkadzała muzyka... No cóż... |
|
Powrót do góry |
|
 |
krzysiu
|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 9:53 pm Temat postu: |
|
|
|
Na concordi organizuja przyjecia mozesz tam jest tanio i nawet fajnie i nikomu halas nie przeszkadza |
|
Powrót do góry |
|
 |
|