Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Admin Administrator

|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 11:10 pm Temat postu: 7 lat w Sieci |
|
|
|
Jak w temacie
Łyk statystyki:
Wielkość strony: ok. 160 MB
Plików: ok. 3400
Uaktualnień: 159
Zdjęć: ok. 1100
Wpisów do Księgi Gości: ponad 200
Użytkowników na Forum: ok. 500
Postów (wypowiedzi) na Forum: ok. 8700
Pozycji w Źródłach: 61
Linków: 175
O stronie w mediach: 31 razy
Strona ciągle nie przebudowana i nie odświeżona pod względem graficznym, dlatego na osłodę: przygotowałem sporo (tak mi się wydaje) nowych materiałów oraz postarałem się o słowo "na rocznicę" w postaci dźwięku i obrazu. Być może wyszło tal jakoś oficjalnie i smutnie , ale do takiego wniosku doszedłem juz po "zwinięciu" scenografii, tak więc nie będzie "ripleja" .
Pozdrawiam i dziękuję za te 7 lat - z Wami i dla Was. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
secundo
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 11:20 pm Temat postu: Re: 7 lat w Sieci |
|
|
|
To ja Ci dziękuję!!! I gratuluję. Jesteś WIELKI! I trzymam kciuki za ten moment, kiedy zostaniesz doceniony, za rzeczy, jakie robisz dla Knurowa i dla nas, nie tylko moją (i naszą) wdzięcznością, uznaniem i sympatią, ale bardziej konkretnie, bo to Ci się po prostu należy. Jak psu buda... a wybitnym ludziom dobra pensja (powyżej dziesiątki(!), a co!). Wszystkiego dobrego w dniu jubileuszu! |
|
Powrót do góry |
|
 |
TOM

|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 1:08 am Temat postu: |
|
|
|
I ja sie przylączam do gratulacji i podziękowań. Wiele razy już przeglądałem materiały na stronie o Knurowie. Najcenniejszą rzeczą jest fakt, iż wszystko można przeczytać i obejrzeć w jednym miejscu w sieci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MRUCZanka

|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 11:09 pm Temat postu: |
|
|
|
Adminie - Super sprawa z nagraniem na stronie głównej Dziękuję za podziękowania Jestem pełna podziwu i szczerze się raduję,że dałeś się jednak namówć na Forum - które ładnie i czysto prowadzisz,reagując na wszystkie chwyty Po drugie - Twoja strona od zawsze była kopalnią wiedzy o naszym miasteczku i wg mnie powinna być stroną oficjalną Na urzędowej same nudy Życzę jak najliczniejszych odwiedzin i "korzystań" z zasobów strony, a także dużo nowych, ciekawych matreiałów do upublicznienia.
100 lat!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Plumowski

|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 10:52 pm Temat postu: Re: 7 lat w Sieci |
|
|
|
Admin napisał: | Jak w temacie
Pozdrawiam i dziękuję za te 7 lat - z Wami i dla Was. |
Marku, jesteś wielki.
Tak trzymać. _________________ Pozdrawiam,
Heniek |
|
Powrót do góry |
|
 |
marok

|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 11:25 pm Temat postu: |
|
|
|
jest wielki Dziekujemy Ci |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jonas

|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 2:10 pm Temat postu: |
|
|
|
dziękując za powstanie strony i możliwości wypowiedzi zapewniam o swojej gotowości współpracy. Na innym forumku powstał kiedyś fajny dział o którym ktoś gdzie indziej tutaj wspomniał. Myślę, że pomysł nie głupi (bo mój ) i jam to nie chwaląc się dokonał (namówił tamtego admina, zrobił wywiady z komendantami, przepisał tekst z dyktafonu).
Troszkę roboty było i za friko ale satysfakcja nagrodziłą ten trud a i sam admin tez się odwdzięczył. Myślę, że nie trudno będzie znaleźć osoby młode, pełna zapału i pomysłów by zrobić coś podobnego lub lepszego bo w palnie miałem zrobienie wywiadów z ordynatorem szpitala, radnymi i innymi niekoniecznie władnymi ale ciekawymi ludźmi Knurowa. Wszystko po to by "obudzić" miasto, zelektryzwać je poprzez sieć. A to miał być tylko początek bo w planach była nawet gazetka. Ech... rozmarzyłem się. Wszystko przez to, że widzę iż w Knurowie tylu fajnych, zdolnych ludzi. Oby to się nie zmarnowało. Pozdrawiam _________________ كافر INFIDEL |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Administrator

|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 11:14 pm Temat postu: |
|
|
|
Jonas napisał: | Na innym forumku powstał kiedyś fajny dział o którym ktoś gdzie indziej tutaj wspomniał. Myślę, że pomysł nie głupi (bo mój ) i jam to nie chwaląc się dokonał (namówił tamtego admina, zrobił wywiady z komendantami, przepisał tekst z dyktafonu).
Troszkę roboty było i za friko ale satysfakcja nagrodziłą ten trud a i sam admin tez się odwdzięczył. Myślę, że nie trudno będzie znaleźć osoby młode, pełna zapału i pomysłów by zrobić coś podobnego lub lepszego bo w palnie miałem zrobienie wywiadów z ordynatorem szpitala, radnymi i innymi niekoniecznie władnymi ale ciekawymi ludźmi Knurowa. |
Tylko mogę się przyłączyć do apelu do osób, które chciałyby się tego podjąć. Niezależnie od Ciebie też dawno, dawno temu wpadłem na taki pomysł. I byłoby to możliwe do wykonania (i wiele, wiele innych pomysłów), gdybym zajmował się serwisem zawodowo. Niestety, na więcej niż to co robię nie mam więcej czasu.
Przejrzyj stronę oraz forum i zobacz ile osób odpowiedziało/zareagowało na kilka innych inicjatyw/próśb/pomysłów, a przekonasz się, że wbrew pozorom mało kto garnie się do konkretnych działań.
3 przykłady:
1. Przez 7 lat: 6 osób nadesłało jakieś materiały o Knurowie (Szuflandia) i kilka osób nadesłało/udostępniło trochę zdjęć i pocztówek.
2. Spotkanie forumowiczów: oprócz admina i moda nikt nie przyszedł.
3. Pójście na sesję RM i dokonania nagrania obrad - zero odzewu.
Tak to już statystycznie jest.
Dzięki za odew, tym bardziej, że z Londynu. Fajnie, że znajdujesz czas, aby zajmować się sprawami naszego małego miasta, będąc w jednej ze stolic świata.
Pozdrawiam. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
kain

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 11:18 am Temat postu: |
|
|
|
Gratuluje z okazji istnienia 7 lat w sieci. Jeżeli mogę jednak „pomalkontencić” to niby na stronie Wirtualnego Knurowa, jest wszystko...Ale, nie tylko wg mnie należałoby dodać jeszcze jeden element, a mianowicie dział z miejscowymi ogłoszeniami (tablica ogłoszeń; słup ogłoszeniowy, jak zwał tak zwał). W dobie Internetu, jest to sprawdzony, szybki i skuteczny sposób na zakup, wymianę czy sprzedaż. Nie każdy przecież czyta ogłoszenia w Przeglądzie Lokalnym lub spaceruje od słupa do słupa i je przegląda.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
TOM

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 11:29 am Temat postu: |
|
|
|
kain napisał: | Gratuluje z okazji istnienia 7 lat w sieci. Jeżeli mogę jednak „pomalkontencić” to niby na stronie Wirtualnego Knurowa, jest wszystko...Ale, nie tylko wg mnie należałoby dodać jeszcze jeden element, a mianowicie dział z miejscowymi ogłoszeniami (tablica ogłoszeń; słup ogłoszeniowy, jak zwał tak zwał). W dobie Internetu, jest to sprawdzony, szybki i skuteczny sposób na zakup, wymianę czy sprzedaż. Nie każdy przecież czyta ogłoszenia w Przeglądzie Lokalnym lub spaceruje od słupa do słupa i je przegląda.
Pozdrawiam. |
Czy nie o to Ci chodzi?
http://www.forum.wirtualnyknurow.pl/viewforum.php?f=6 |
|
Powrót do góry |
|
 |
knurowski student
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 4:58 pm Temat postu: |
|
|
|
ja chciałbym sie przyłaczyc do gratulacji dla Marka i życzyc dalszej konsekwencji i chęci w prowadzeniu tych działań. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariusz
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 3:05 pm Temat postu: |
|
|
|
potezna baza
gratuluje |
|
Powrót do góry |
|
 |
Daniela
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 8:47 pm Temat postu: |
|
|
|
ja sie przylączam do gratulacji i podziękowań. Wiele razy już przeglądałem materiały na stronie o Knurowie. Najcenniejszą rzeczą jest fakt, iż wszystko można przeczytać i obejrzeć w jednym miejscu w sieci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|