Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tasknw

|
Wysłany: Pią Mar 07, 2014 3:17 pm Temat postu: Przykład jak nie dyskutujemy (nie na temat, hejt, pyskówka) |
|
|
|
PanMarek super, że Panu się podoba, super, że mamy w Knurowie pisarkę, ale jeszcze jeden post to więcej Pan jej zrobi tutaj krzywdy niż reklamy.... Bo po pierwszym poście to nawet przemknęło mi przez myśl aby kupić ta książkę. Ale po czwartym już mi się odechciało.... _________________ >>>Krewetki to nasza pasja<<< |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tasknw

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 3:11 pm Temat postu: |
|
|
|
Admin napisał: | tasknw napisał: | Ale po czwartym już mi się odechciało.... |
... bo? |
Bo czytając cztery wpisy jeden pod drugim użytkownika PanMarek mam wrażenie, że jest to przereklamowane.
I odbieram to jako autoreklama. A jak powszechnie wiadomo takie nagminne wypowiadanie się o czymś cały czas w samych superlatywach bez poparcia innych osób zamiast pomóc może jedynie zaszkodzić. _________________ >>>Krewetki to nasza pasja<<< |
|
Powrót do góry |
|
 |
Misza

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 5:57 pm Temat postu: |
|
|
|
tasknw napisał: | Admin napisał: | tasknw napisał: | Ale po czwartym już mi się odechciało.... |
... bo? |
mam wrażenie, że jest to przereklamowane.... |
zamiast mieć wrażenie, przypuszczenie, lepiej mieć pewność.... zapraszam do księgarni, polecam, książka jest bardzo dobra.
ps. statystyczny Polak czyta 40 stron ROCZNIE!!! koszmar... |
|
Powrót do góry |
|
 |
tasknw

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 6:15 pm Temat postu: |
|
|
|
Misza nie ma to jak wyrywać zdania z kontekstu? Super wam to wychodzi tutaj
Może przez to, że czytasz te 40 stron rocznie masz problem ze zrozumieniem zdania? Czy tekstu czy kontekstu?
Mi chodziło o Pana Marka CO NAPISAŁEM!
Forum jest to po by wyrażać swoje zdanie i opinię na temat czegoś/kogoś. Czy też rozmawiać czy dyskutować.
I nigdzie nie napisałem, że książka jest przereklamowana JAK TO ŁADNIE WYRWAŁEŚ Z KONTEKSTU, tylko sposób jej reklamy taki stwarza wrażenie.
Natomiast Pani pisarce gratuluję i życzę samych sukcesów
A od dzisiaj również będę wyrywał zdania z kontekstu a szczególnie Twoje kolego Misza
Zobaczycie jak to jest fajnie  _________________ >>>Krewetki to nasza pasja<<< |
|
Powrót do góry |
|
 |
Misza

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 7:30 pm Temat postu: |
|
|
|
tasknw napisał: |
Zobaczycie jak to jest fajnie  |
chyba raczej "przekonacie się", bo "zobaczyć" to raczej można góry albo czy musztarda jest w lodówce
co do czytania, to raczej nie mamy z tym problemów, czytamy raczej płynnie, ze zrozumieniem, ba, nawet i między wierszami
pod warunkiem jednakże, że autor pisze raczej poprawnie
i oczywiście dlatego, że czytamy raczej 40 stron rocznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tasknw

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 9:47 pm Temat postu: |
|
|
|
Misza napisał: |
co do czytania, to raczej nie mamy z tym problemów, czytamy raczej płynnie, ze zrozumieniem |
Tak wam się tylko wydaje
Zatem dołóżcie jeszcze ze 40 stron to może jakiś postęp będzie  _________________ >>>Krewetki to nasza pasja<<< |
|
Powrót do góry |
|
 |
Misza

|
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 2:46 am Temat postu: |
|
|
|
tasknw napisał: |
Tak wam się tylko wydaje  |
nam? nam się raczej nie wydaje...
ale może wam?
haloperidol 1x1x0 przez 30 dni i będzie wam lepiej
no  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tasknw

|
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 11:27 am Temat postu: |
|
|
|
Misza napisał: |
haloperidol 1x1x0 przez 30 dni i będzie wam lepiej |
Oj chyba musisz zwiększyć dawkę  _________________ >>>Krewetki to nasza pasja<<< |
|
Powrót do góry |
|
 |
Misza

|
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 12:33 pm Temat postu: |
|
|
|
tasknw napisał: | Oj chyba musisz zwiększyć dawkę  |
nie ma problemu
mogę Ci nawet do domu podrzucić receptę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
szpitalniak
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 12:40 pm Temat postu: |
|
|
|
czy tutaj każdy temat musi prowadzić do kłótni!?! _________________ szpitalniak |
|
Powrót do góry |
|
 |
ala
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 1:11 pm Temat postu: |
|
|
|
szpitalniak napisał: | czy tutaj każdy temat musi prowadzić do kłótni!?! |
Kłótnia to też forma dyskusji, więc forum dyskusyjne jest miejscem na kłótnie, spory i inne sposoby wymiany myśli. _________________ Jeśli nie rozumiesz treści tego postu, to znaczy nie jesteś adresatem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
starka
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 4:57 pm Temat postu: |
|
|
|
a do czego prowadzi kłótnia jako forma dyskusji do niczego wiec lepiej spokojnie wymieniać opinie |
|
Powrót do góry |
|
 |
tasknw

|
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 6:26 pm Temat postu: |
|
|
|
Ze swojej strony mogę Was tych urażonych przeprosić. Ja nie miałem zamiaru się kłócić, tym bardziej robić antyreklamy Pani pisarce. Napisałem tylko to co sądzę o tym co robi użytkownik PanMarek. Ale niestety niektórzy bardzo ładnie umieją poprzekształcać zdania i wyrywać słowa z kontekstu aby móc komuś dopiec.... A ja sobie nie pozwolę przekształcać moich słów czy też wyrażać je w taki sposób aby zmienić ich przekaz. _________________ >>>Krewetki to nasza pasja<<< |
|
Powrót do góry |
|
 |
Misza

|
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 7:43 pm Temat postu: |
|
|
|
A ja ze swojej strony, nie tylko mogę Was tych urażonych przeprosić ale Was przepraszam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
PanMarek
|
Wysłany: Pon Mar 10, 2014 12:30 pm Temat postu: |
|
|
|
Zamiarem moim było przekazanie mieszkańcom Knurowa informacji o książce, napisanej przez mieszkankę naszego Miasta.
To że zamieściłem parę postów pochwalających "Tajemnicę Niny" wynika bezpośredni z moich osobistych odczuć dotyczących tej książki. Miło jest przekonać się, że moja ocena nie jest odosobniona i nie wynika tylko z szeroko pojmowanego "patriotyzmu lokalnego" i właśnie tym zamierzałem się podzielić na forum.
Nie chodzi mi tutaj o reklamę lub autoreklamę, bardziej zależałoby mi na spowodowaniu dyskusji wokół książki Pani Moniki, a nie wokół mojego postu.
Ale aby to się stało książkę trzeba przeczytać, proszę się nie zniechęcać moimi 4 postami (jest dostępna w bibliotece, tak w głównej, jak i w fili w Szczygłowicach, ale na zapisy i trzeba swoje czekać ).
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie
P.S. Posty pojawiały się w dużych odstępach czasowych, nie jest to chyba zbyt nachalne, jeśli się mylę proszę o opinie resztę forumowiczów, może znajdzie się na forum osoba zajmująca się zawodowo reklamą, marketingiem i mnie naprostuje  _________________ Marek, Pan Marek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|