Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Admin Administrator

|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 2:25 am Temat postu: Zmiana szaty graficznej |
|
|
|
Otrzymuję wiele listów z zapytaniem kiedy strona zmieni szatę graficzną. Wiem, wiem… strona wymaga dużego liftingu. Pracuję nad tym, ale nie podam jakieś konkretnej daty "otwarcia" nowej strony, gdyż zmiany nie nastąpią w jeden dzień. Stosuję metodę małych kroków, metodę ewolucji, a nie rewolucji.
Praca nad zmianą wyglądu strony nie zakłóci pracy nad dodawaniem nowych materiałów. Zawsze pozostanę wierny zasadzie, że najważniejsza jest regularna aktualizacja zawartości merytorycznej.
Wszelkie pomysły co do przebudowy i rozbudowy strony będę starał się z Wami konsultować.
Liczę na aktywne głosowanie w ankietach, za pomocą których m.in. będziecie mogli decydować co ma pojawić się na stronie przy najbliższej aktualizacji. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycju5z

|
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 11:39 pm Temat postu: |
|
|
|
Przyznam szczerze, że trudno Ci bedzie zbudować szatę równie prostą i funkcjonalną jak ta którą masz. Grono ludzi się juz do tego przyzwyczaiło.
Moim zdaniem jednak top strony jest rażący. Generalnie podoba mi się właśnie za prostotę. Należę do tych osób co nie lubie długo szukać informacji na stronie. Na wirtualnyknurow.pl wszystko jest na swoim miejscu co uważam za wielki plus. _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Pią Lip 21, 2006 2:59 pm Temat postu: |
|
|
|
Stronka w swojej prostocie jest wyśmienita.
Czasami jakieś wodotryski to nic... jeżeli strona nie jest aktualna i jej zawartość nie jest na bierząco _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|