Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marok

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2015 10:08 pm Temat postu: Ośrodek Buk w Rudach Raciborskich |
|
|
|
Witam znalazłem to w sieci. K..... masakra...
Spedziłem tam częśc młodości . Pólkolonie w latach 80 itp.
To co zostało masakra.Przy okazji zachecam do wspomnień z tym miejscem...
Moje... Baseny z przepływem wody,grubkie festyny , występy w muszli koncertowej ....
https://www.youtube.com/watch?v=YrdAjUTvWIQ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cichy

|
Wysłany: Pon Sie 03, 2015 10:28 pm Temat postu: |
|
|
|
Tyle wspomnień, przykro się to ogląda
Thx za film  |
|
Powrót do góry |
|
 |
bananek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pawlo77
|
Wysłany: Wto Sie 04, 2015 1:43 am Temat postu: |
|
|
|
Ja również przypominam sobie dzieciństwo jak widzę to miejsce. Pamiętam jeszcze czasy kiedy były ogromne tłumy ludzi kąpiących się w basenach oraz setki regularnie przyjeżdżających tam ludzi. Dom seniora jakoś do mnie nie przemawia. Znacznie lepszy był hotel/pensjonat. Było to urokliwe miejsca to spędzenia czasu w wakację lub na weekendowy wypad. |
|
Powrót do góry |
|
 |
huan75
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2015 7:20 pm Temat postu: |
|
|
|
Nasze półkolonie z naszej knurowskiej kopalni ech to były czasy a teraz żal patrzeć , a co jest z tym hotelem teraz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim

|
Wysłany: Nie Sie 09, 2015 9:38 pm Temat postu: |
|
|
|
Wygląda jak Prypeć, tyle, że tam było yebut w Czarnobylu. _________________ Śląsk dawał Warszawie miliony ton węgla, w zamian za to Warszawa brała od Śląska miliony ton stali. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Administrator

|
Wysłany: Czw Cze 01, 2017 9:07 pm Temat postu: |
|
|
|
Czarodziejska Niedziela w Buku. To miejsce rodzi się do drugiego życia. Start 4 czerwca
http://www.24gliwice.pl/wiadomosci/czarodziejska-niedziela-w-buku-to-miejsce-rodzi-sie-do-drugiego-zycia-start-4-czerwca/
Dojeżdżało się tam kolejką wąskotorową z samych Gliwic. Cóż, kolejki już nie ma, ale Buk budzi się właśnie do drugiego życia. Amfiteatr znowu się zapełni i – jak zapewniają właściciele – zapewni interesujące propozycje dla całych rodzin.
Muzyka, teatr, gry, zabawy i warsztaty będą się odbywały przez cały sezon letnio-jesienny. A start już 4 czerwca. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
max

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|