|
Wirtualny KNURÓW Forum dyskusyjne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Admin Administrator

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 12:38 am Temat postu: Wróciłem... |
|
|
|
Nie było mnie na forum kilka dni (a i wygląda na to, że nie tylko mnie, ale i równiez modów), więc towarzystwo popuszczone luzem i niezły śmietnik powstał. Ale cenzor i dyktator "na A." wrócił, więc koniec luzów. Wracamy do żelaznej dyscypliny. Przywołuje więc do porządku - i to nie tylko "etatowych śmietnikowców"*, ale i co poniektórych z tych wydawałoby się doświadczonych i porządnych forumowiczów. Oj, rozuchwaliliście się... Staramy się wrócic na tory i jechać z prędkością zgodnie z regułą: nie ilośc, ale jakość. "Zrozumiano? No...!" (copyrigt by Stanisław Anioł).
* Kolega z arystokracji jest po za konkurencją. Mocno się napracował, więc powinien trochę odpocząć. Na razie udzielam publicznie dobrowolnego urlopu. W razie nielegalnego powrotu do pracy "na czarno" (czyli mówić wprost: bez przeczytania i stosowania obowiązującego tutaj kodeksu pracy) urlop będzie dłuższy i przymusowy.
 _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karaluch

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 12:43 am Temat postu: |
|
|
|
Jak dla mnie to liczba postow, ktora sie pokazuje przy nicku danej osoby moze byc usunieta, to wg mnie troszke zahamuje spamowanie.
A jezeli ktos mysli, ze ja spamuje niech mi to powie wprost ^.- |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yo! Gotti

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 1:03 am Temat postu: |
|
|
|
No tak kto mógł odpowiedzieć pierwszy w tym temacie ^^
Jak zobaczyłem że w temacie "Co się dzieje na Knurowskiej?" Ktoś zrobił porządek to wiedziałem kim jest ten Ktoś  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Administrator

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 2:02 am Temat postu: |
|
|
|
Karaluch napisał: | Jak dla mnie to liczba postow, ktora sie pokazuje przy nicku danej osoby moze byc usunieta, to wg mnie troszke zahamuje spamowanie. |
Nie wylewajmy dziecka z kąpielą. Trochę statystyki musi być. Ja ciągle wierzę, że za doświadczeniem idzie rozsądek, zaduma, jakość... Jestem trochę naiwny, co? Na pewno jestem naiwny... i to nie tylko trochę, ale co zrobić, skoro ja lubię liczby? A jak Admin lubi to i publika też musi, zgodnie z prawem tyranii.
Karaluch napisał: | A jezeli ktos mysli, ze ja spamuje niech mi to powie wprost ^.- |
Jeżeli jesteś baronem, czy innym szlachcicem to mówię ci to wprost. A jak nie jesteś... i nadal czujesz się "winny" to co ja mogę? Jest jedno wyjście...
Yo! Gotti napisał: | Jak zobaczyłem że w temacie "Co się dzieje na Knurowskiej?" Ktoś zrobił porządek to wiedziałem kim jest ten Ktoś |
No, i znów zaświeciło słońce i "gospodarz domu nad wszystkim czuwa", co nie?
Na pocieszenie mogę dodać, że co naużywaliście, to naużywaliście. Mam nadzieję, że wreszcie kolega, który wydawałoby się, że zgodnie z nickiem "nie jest głośny", wyjaśnił już jasno i wyraźnie, co wg niego tzw. "szkop" (z dodatkiem "polski") powinien wiedzieć i o czym pamiętać i że już nie będzie wracał do tego tematu, bo wielu, a na pewno sam zainteresowany, czyli adresat postu, poznał treść tego przekazu. Gdybym nie musiał Was opuścić, aby wyleczyćc chorobę powstałą w wyniku obżarstwa sztolami*, to by na pewno ten kulturalny dialog nie miał miejsca. Jednak w końcu - przyznaję - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - czuję, że bańka pękła, daliście sobie po razie i jest zgoda
* I znów gwiazdka dla ..., bo kto zachęcał smakowitymi obrazkami? No kto? _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yo! Gotti

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 2:33 am Temat postu: |
|
|
|
Pewne jest że "Gdy kota nie ma, to myszy harcują"
Tak czy inaczej WITAMY SPOWROTEM (a przynajmniej JA witam)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzychu_Bravura
|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 4:04 am Temat postu: |
|
|
|
Też się ciesze  _________________ Alle Luja i Do Przodu.
Należy siać, siać, siać! Trzeba siać, aby urosło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 12:25 pm Temat postu: |
|
|
|
Krzychu_Bravura napisał: | Też się ciesze  |