Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Czerwony.Baranek

|
Wysłany: Pon Cze 20, 2011 11:41 pm Temat postu: Gdzie zrobią mi profesjonalnie i w dobrej cenie stronę WWW ? |
|
|
|
Tak jak w temacie. Gdzie w Knurowie i okolicy polecacie zlecić zrobienie strony WWW? Jak u nas kształtują się ceny takiej usługi? Tak mniej więcej oczywiście..... Proszę o rady i opinie jesli korzystaliście z jakiejś firmy. Z góry dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 7:33 am Temat postu: Re: Gdzie zrobią mi profesjonalnie i w dobrej cenie stronę W |
|
|
|
Czerwony.Baranek napisał: | Tak jak w temacie. Gdzie w Knurowie i okolicy polecacie zlecić zrobienie strony WWW? Jak u nas kształtują się ceny takiej usługi? Tak mniej więcej oczywiście..... Proszę o rady i opinie jesli korzystaliście z jakiejś firmy. Z góry dziękuję. |
To wszystko zależy od tego co dana strona ma zawierać.
Możesz zapłacić 100 zł a może Ci zabraknąć i 5000 zł _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycju5z

|
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 9:19 am Temat postu: Re: Gdzie zrobią mi profesjonalnie i w dobrej cenie stronę W |
|
|
|
tvardy napisał: |
To wszystko zależy od tego co dana strona ma zawierać.
Możesz zapłacić 100 zł a może Ci zabraknąć i 5000 zł |
Nie tyle co strona ma zawierać, a jakiego rodzaju ma to być strona. Ale tak jak napisał tvardy wszystko zależy od stopnia złożoności strony i od firmy która stronę wykona - wiadomo  _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Czerwony.Baranek

|
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 10:47 am Temat postu: |
|
|
|
Chodzi głównie o wizytówkę firmy, ale fajnie jakby strona była równiaż taką namiastką sklepu internetowego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 11:19 am Temat postu: |
|
|
|
No to wizytówka to jakieś 50-150 zł
a jak już ma być sklep to trochę wyższa szkoła jazdy i koszty rosną _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
slaber
|
Wysłany: Sro Cze 22, 2011 10:25 pm Temat postu: |
|
|
|
Cena sklepu internetowego jest uzależniona od funkcjonalności jaka ma być dostępna. Proszę wysłać na PW wymagania odnośnie proponowanej funkcjonalności, na podstawie tych danych będę mógł wykonać wstępną wycenę.
Wstępnie mógłbym zaproponować wykonanie takowych usług w bardzo atrakcyjnej cenie wraz z hostingiem.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
astrumx
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Margo

|
Wysłany: Sob Sie 13, 2011 11:59 pm Temat postu: |
|
|
|
polecam www.home.pl placisz raz na rok i masz to co ci potrzebne www lub za wyzsza oplata maila lub tez ftp. ja z nich korzystam jestem zadowolona. pozatym mozna stworzyc strone ktora wyglada profesjonalnie na ich szablonach. szablony mozna dowolnie edytować wiec zalezy wszystko zalezy tylko od ciebie - powodzenia! |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 10:27 am Temat postu: |
|
|
|
Wystarczy poczytać troszkę na internecie opinie ludzi, żeby się dowiedzieć, że home jednym z najgorszych... o ile nie najgorszym. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim

|
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 10:05 pm Temat postu: |
|
|
|
Czasami na grouponie, gruperze czy innych podobnych serwisach pojawiają się oferty. Nie wiem, czy ceny usług są konkurencyjne w stosunku jakość/cena, ale popytać zawsze można.
Hosting - polecam linuxpl.com _________________ Śląsk dawał Warszawie miliony ton węgla, w zamian za to Warszawa brała od Śląska miliony ton stali. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Faia

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|