|
Wirtualny KNURÓW Forum dyskusyjne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Fureya

|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2013 8:39 am Temat postu: |
|
|
|
Oh matko... nie napisałam, że musi być bez rodowodu, ale że mi nie zależy na nim aż tak... Aczkolwiek dobrze jak go będzie miał. _________________ Miłość jest w każdym z nas... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Balbina

|
Wysłany: Pią Kwi 05, 2013 10:20 am Temat postu: |
|
|
|
Fureya napisał: | Witam!
Nie wiem w sumie gdzie by się z tym zwrócić to napiszę tutaj. Chciałam prosić o radę, ponieważ chce zakupić Labradora i szukam konkretnej osoby, która ma szczeniaki na sprzedaż. Nie zależy mi na rodowodzie, ale z kolei koniecznie chciałabym, aby był maści czarnej lub czekoladowej.
Dlatego zwracam się tutaj z prośbą do psiarzy, bo może ktoś ma jakieś na miary na uczciwego hodowce, który mi nie wciśnie psa, który labradorem nie jest. |
Jeżeli nie musi być szczeniakim to przejedź się do pobliskich schornisk (Sośnica, Zabrze, Rybnik) lub zadzwoń tam i zapytaj czy nie mają czekoladowego labradora. Taki piesek ze schorniska i to dobry uczynek i niewiarygodnie dużo miłości - wiem co mówię. A ponieważ w schornisku bywają nawet jamniki (żawsze myślałam że właściciele jamników to osobny gatunek psiarzy i przenigdy nie oddadza jamnika) więc może są i labradory może nawet szczeniaki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fureya

|
Wysłany: Pią Kwi 05, 2013 11:01 am Temat postu: |
|
|
|
Dzięki za podpowiedź Już sprawdzałam, ale na chwilę obecną żadnego labradora... _________________ Miłość jest w każdym z nas... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Baron

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|