Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cichy

|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 6:57 pm Temat postu: |
|
|
|
Pikolo ma rację bo skoro go obraziłem to na to zasłużył ale usuwając posty nikt nie wie o co chodzi ani autor tematu ani zainteresowani
PS Pikolo z chomikiem przesadziłem sorry musiałeś mnie strasznie z równowagi wyprowadzić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
raqoo

|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 8:28 pm Temat postu: |
|
|
|
W wątku założonym przez EwelinaKnw ( http://www.forum.wirtualnyknurow.pl/viewtopic.php?t=4496 ) tylko dzięki mojemu cytatowi można się przekonać o kulturze K_B.
Moderator po prostu usunął wpis, wystarczyłoby zostawić odpowiedź K_B i zamiast treści umieścić informacje, że wpis narusza regulamin forum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Baron

|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 9:13 pm Temat postu: |
|
|
|
raqoo napisał: | W wątku założonym przez EwelinaKnw ( http://www.forum.wirtualnyknurow.pl/viewtopic.php?t=4496 ) tylko dzięki mojemu cytatowi można się przekonać o kulturze K_B.
Moderator po prostu usunął wpis, wystarczyłoby zostawić odpowiedź K_B i zamiast treści umieścić informacje, że wpis narusza regulamin forum. |
No fakt niektorzy maja tutaj straszna kulture ciekawe czy dostal za to bana, bo mnie zbanowano na tydzien za NIC !!!
Za duzo moderatorow pseudoobserwatorow potem sa klopoty bo kazdy ciagnie to forum w innym kierunku w taki sposob daleko niezajedziemy  _________________ Szli krzycząc: "Polska! Polska" [...]
Wtem Bóg z Mojżeszowego pokazał się krzaka,
Spojrzał na te krzyczące i zapytał: "Jaka?". |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Administrator

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 11:59 pm Temat postu: |
|
|
|
Po dłuższej nieobecności na Forum nadrabiam zaległości - dajcie jeszcze "chwilę" na odp. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
|