Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mateusz
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 12:40 am Temat postu: up up up |
|
|
|
Proponuję wprowadzenie zakazu podnoszenia, ponawiania, odświeżania itp ogłoszeń.
Czy tylko mi to przesadza? A może to takie zwykłe nabijanie sobie postów? _________________ http://mtsl.digart.pl/digarty/
tel 661 143 709
Moja trasy na Bikemap |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marok

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 12:51 am Temat postu: |
|
|
|
A do czego lub kogo pijesz :dontknow:Bo jeśli o mnie chodzi to mi to tzw.wisi ile ja mam postów albo ktoś inny.Ja odwiedzam te forum z innych względów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 1:05 am Temat postu: |
|
|
|
pewnie chodzi Ci o ogłoszenia... są osoby, które chcą nie tyle chcą nabić posty co uaktualnić swoje ogłoszenia
nie ma raczej w tym nic zdrożnego... ogłoszenia są i tak usuwane po czasie określonym w regulaminie _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 2:01 am Temat postu: |
|
|
|
tvardy napisał: | pewnie chodzi Ci o ogłoszenia... są osoby, które chcą nie tyle chcą nabić posty co uaktualnić swoje ogłoszenia
nie ma raczej w tym nic zdrożnego... ogłoszenia są i tak usuwane po czasie określonym w regulaminie |
Co innego uaktualnienie ogłoszenia a co innego podbijanie...
Po prostu nudnawe staje się czytanie oznaczonych ogłoszeń jako nieprzeczytane a tam kilka pod rząd to tylko "up"... IMHO jest to bezcelowe. _________________ http://mtsl.digart.pl/digarty/
tel 661 143 709
Moja trasy na Bikemap |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wilq
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 7:57 am Temat postu: |
|
|
|
Zgadzam się z Mateusz - też mnie to irytuje... ile razy można czytać te same ogłoszenia.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karaluch

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 9:58 am Temat postu: |
|
|
|
To ewentualnie wprowadzic limit podnoszen.... Wtedy nikt nie bedzie co 2 dni 'bump'owal' |
|
Powrót do góry |
|
 |
deejay turn

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 3:27 pm Temat postu: |
|
|
|
Wilq napisał: | Zgadzam się z Mateusz - też mnie to irytuje... ile razy można czytać te same ogłoszenia.. |
to nie czytaj.
Ja upam swoje ogloszenia aby podniesc do gory i zarazem powiedziec ze dalej jest aktualne. _________________ Śląsk Hajmat Mój. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Baron

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 6:00 pm Temat postu: |
|
|
|
Kazdego cos tu kole w oczy, a zyczenia maja nie z tej ziemi  _________________ Szli krzycząc: "Polska! Polska" [...]
Wtem Bóg z Mojżeszowego pokazał się krzaka,
Spojrzał na te krzyczące i zapytał: "Jaka?". |
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 6:06 pm Temat postu: |
|
|
|
Baron napisał: | Kazdego cos tu kole w oczy, a zyczenia maja nie z tej ziemi  |
cóż jeszcze się taki nie narodził coby wszystkim dogodził _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
LeGolas

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 7:59 pm Temat postu: |
|
|
|
Poza tym zawsze masz możliwość otworzyć temat który cię interesi w nowej karci/oknie a reszte http://www.forum.wirtualnyknurow.pl/index.php?mark=forums _________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
Kurt Cobain |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maniek

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 8:06 pm Temat postu: |
|
|
|
A może ogólnie zrobić podstronę odnośnie ogłoszeń? Kupię - sprzedam - zamienie itp... itd....  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Baron

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 11:29 pm Temat postu: |
|
|
|
tvardy napisał: | Baron napisał: | Kazdego cos tu kole w oczy, a zyczenia maja nie z tej ziemi  |
cóż jeszcze się taki nie narodził coby wszystkim dogodził |
dokladnie , dlatego troche wyrozumialosci bym sobie zyczyl tutaj a czasmi przymruzenie oka,  _________________ Szli krzycząc: "Polska! Polska" [...]
Wtem Bóg z Mojżeszowego pokazał się krzaka,
Spojrzał na te krzyczące i zapytał: "Jaka?". |
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 11:46 pm Temat postu: |
|
|
|
Maniek napisał: | A może ogólnie zrobić podstronę odnośnie ogłoszeń? Kupię - sprzedam - zamienie itp... itd....  |
Wystarczy że jest osobny dział a na stronie ogłoszenia są oddzielone _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MefKM

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 3:17 pm Temat postu: |
|
|
|
zawsze mozna takie ogłoszenie usunac i odrazu nastepne o tej samej tresci napisac - proste i skuteczne i nie ma upania, ani tez nabijania pkt. za posty _________________ MefKM
_______________________________________ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Administrator

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 9:55 pm Temat postu: |
|
|
|
Zmieniłem regulamin działu Ogłoszenia. Teraz ogłoszenia mają ważność 30 dni i jest zakaz "up-owania". Krótszy czas trwania emisji ogłoszeń powoduje, że nie jest ich zbyt dużo opublikowanych, więc każdy kto jest zainteresowany jest w stanie bez wielkiego wysiłku je wszystkie przejrzeć.
Jeżeli ktoś chce mieć ogłoszenie ciągle wysoko to oczywiście, może po prostu swoje stare ogłoszenie usunąć i umieścić je na nowo. Usuwanie ogłoszeń przez autora jest możliwe tylko wtedy, gdy nie został dodany w temacie żaden post. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
|