Wirtualny KNURÓW - Strona główna Wirtualny KNURÓW
Forum dyskusyjne
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Usługi dostępu do Internetu w Knurowie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 102, 103, 104
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arkadioss



Dołączył: 02 Lip 2009
Posty: 192
Skąd: Knurów

PostWysłany: Czw Gru 07, 2017 12:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jak najbardziej rozumiem, że zależy od serwera, routera w domu, odległosci itp. ogółem czy jeśli wszystko jest dobrze dobrane da się wyciągnąć te 300mbit na speedtescie? Daje to pewien osąd czy taka prędkość jest w ogóle możliwa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz






Wysłany:     Temat postu: Reklama Google


Powrót do góry
lukas2401
Moderator


Dołączył: 05 Cze 2006
Posty: 4907
Skąd: Knurów

PostWysłany: Czw Gru 07, 2017 1:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałem router 100 mbit/s, który mnie ograniczał, a od niedawna zmieniłem miejsce zamieszkania i nie jestem w stanie tego sprawdzić.

Posiadałem jednak internet z Alfy ponad 10 lat, początki bywały różne, ale od dawien dawna ile miałem zapisane w umowie tyle wyciągałem na speedteście, więc domyślam się, że te 300 mbit/s powinno się osiągnąć bez problemu, ale niech potwierdzi to ktoś kto obecnie użytkuje Wink
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Marro



Dołączył: 29 Lip 2007
Posty: 276

PostWysłany: Pią Gru 08, 2017 11:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

arkadioss napisał:
To jak najbardziej rozumiem, że zależy od serwera, routera w domu, odległosci itp. ogółem czy jeśli wszystko jest dobrze dobrane da się wyciągnąć te 300mbit na speedtescie? Daje to pewien osąd czy taka prędkość jest w ogóle możliwa.


Aktualny test:



PS. warto pamiętać że oprócz routera wszystkie urządzenia aktywne muszą mieć porty gigabitowe...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 102, 103, 104
Strona 104 z 104

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
statystyka