Wirtualny KNURÓW - Strona główna Wirtualny KNURÓW
Forum dyskusyjne
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Knurowskie kablówki
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 37, 38, 39  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yo! Gotti



Dołączył: 14 Sty 2007
Posty: 971

PostWysłany: Pon Lis 26, 2012 7:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@zonku
Vectra paruje karty tylko i wyłącznie z dekoderami które daje abonentom i nie oferuje parowania kart z modułami
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz






Wysłany:     Temat postu: Reklama Google


Powrót do góry
woosaa



Dołączył: 30 Lis 2006
Posty: 74
Skąd: knurów

PostWysłany: Wto Lis 27, 2012 6:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy widoczna jest różnica(obraz,dzwięk) pomiędzy pakietem pełnym a cyfrowym w Waldexie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Marro



Dołączył: 29 Lip 2007
Posty: 365

PostWysłany: Wto Lis 27, 2012 8:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

woosaa napisał:
Czy widoczna jest różnica(obraz,dzwięk) pomiędzy pakietem pełnym a cyfrowym w Waldexie?


Pakiet pełny jest analogowy - więc jakość również jest "analogowa" w dużej mierze zależy od jakości instalacji. W czasie kiedy byłem jeszcze ab. waldexa to posiadacze pakietu pełnego mieli również dostęp do oferty cyfrowej w wersji podstawowej pod warunkiem posiadania dekodera DVB-C w odbiorniku TV lub dekodera dostarczanego przez waldex.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lukas2401
Moderator


Dołączył: 05 Cze 2006
Posty: 5050
Skąd: Knurów

PostWysłany: Pią Gru 07, 2012 11:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kto nie zakupił nowego dekodera od Vectry ten od poniedziałku nie będzie nic odbierać cyfrowo Wink przełączają sygnał.
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
kobra21



Dołączył: 17 Lip 2009
Posty: 18

PostWysłany: Nie Gru 09, 2012 10:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ma już ktoś ten dekoder, bo u mnie do dnia dzisiejszego nie było nikogo z firmy Vecra?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
szpitalniak



Dołączył: 18 Cze 2010
Posty: 929
Skąd: knurów

PostWysłany: Pon Gru 10, 2012 12:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kobra21 napisał:
Ma już ktoś ten dekoder, bo u mnie do dnia dzisiejszego nie było nikogo z firmy Vecra?
u mnie tez nikogo nie bylo , a na kanale informacyjnym (starej almy) tez zadnej wzmianki
_________________
szpitalniak
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lukas2401
Moderator


Dołączył: 05 Cze 2006
Posty: 5050
Skąd: Knurów

PostWysłany: Pon Gru 10, 2012 10:30 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Istnieje możliwość odebrania dekodera w sobotę w biurze Alma-Sat. Nie liczyłbym na jakieś fachowe odpowiedzi ze strony Alma-Sat, skoro jeszcze niedawno twierdzili, że nic się nie zmieni, a jakiś tydzień temu dopiero pytali Vectrę jakie będą kanały Wink
Dzisiaj mają przełączać sygnał. Zastanawiające jest, że my abonenci mamy rachunki na 40 lub 45 zł, a ten sam pakiet bezpośrednio u Vectry kosztuje 35 zł.
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
szpitalniak



Dołączył: 18 Cze 2010
Posty: 929
Skąd: knurów

PostWysłany: Pon Gru 10, 2012 3:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lukas2401 napisał:
Istnieje możliwość odebrania dekodera w sobotę w biurze Alma-Sat. Nie liczyłbym na jakieś fachowe odpowiedzi ze strony Alma-Sat, skoro jeszcze niedawno twierdzili, że nic się nie zmieni, a jakiś tydzień temu dopiero pytali Vectrę jakie będą kanały Wink
Dzisiaj mają przełączać sygnał. Zastanawiające jest, że my abonenci mamy rachunki na 40 lub 45 zł, a ten sam pakiet bezpośrednio u Vectry kosztuje 35 zł.
mila pani z obslugi klienta wytlumaczyla mi ze roznica w cenie ktora my placimy(40-49) a cena za pakiet zloty(35PLN) ktory jest w ich ofercie jest dlatego ze my jestesmy abonamentami PRZEJETYMI do vectry ,natomiast gdyby ktos chcial indywidualnie skorzystac z ich uslug wtedy placil by te 35 PLN za ten pakiet zloty ktory mamy na umowie,porazka znowu zrobili nas w bambuko
_________________
szpitalniak
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lukas2401
Moderator


Dołączył: 05 Cze 2006
Posty: 5050
Skąd: Knurów

PostWysłany: Pon Gru 10, 2012 4:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czyli należy rozwiązać umowę i podpisać ją na nowo ? Wink
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
szpitalniak



Dołączył: 18 Cze 2010
Posty: 929
Skąd: knurów

PostWysłany: Pon Gru 10, 2012 4:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tylko nie wiem czy w knurowie oferta vectry jest aktualna dla klientow indywidualnych?
_________________
szpitalniak
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
walusss



Dołączył: 02 Lis 2009
Posty: 383
Skąd: Knurów

PostWysłany: Pon Gru 10, 2012 4:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, zamierzam kupić telewizor w nowym mieszkaniu i nie wiem jaką kablówkę wybrać na dzień dzisiejszy, mieszkam na Stefana Batorego.
Czy mógłby ktoś polecić która telewizje wybrac?
_________________
"...jedni wyciągają ręce po pomoc, a przywódcy na ekranach wciąż ściskają sobie dłonie.
Kiedy ludzie się obudzą wreszcie i zobaczą, że dokoła nich cały świat płonie.... "
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Pesio



Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 68

PostWysłany: Pon Gru 10, 2012 5:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Istnieje możliwość odebrania dekodera w sobotę w biurze Alma-Sat.

Skąd masz tą informacje i ile kosztują te dekodery?
Na stronie vectry dostępne są 3 modele


Cytat:
ten sam pakiet bezpośrednio u Vectry kosztuje 35 zł.

Skąd wziąłeś tą kwotę 35zł - na stronie vectry nie widzę takiego pakietu w tej cenie, w ogóle ten cennik mają jakiś nieaktualny.
_________________
"Iść, ciągle iść w stronę słońca ..."
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
szpitalniak



Dołączył: 18 Cze 2010
Posty: 929
Skąd: knurów

PostWysłany: Pon Gru 10, 2012 5:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pesio napisał:
Cytat:
Istnieje możliwość odebrania dekodera w sobotę w biurze Alma-Sat.

Skąd masz tą informacje i ile kosztują te dekodery?
Na stronie vectry dostępne są 3 modele


Cytat:
ten sam pakiet bezpośrednio u Vectry kosztuje 35 zł.

Skąd wziąłeś tą kwotę 35zł - na stronie vectry nie widzę takiego pakietu w tej cenie, w ogóle ten cennik mają jakiś nieaktualny.
nie wiem gdzie ty ogladales ta oferte vectry bo ja widzialem (dzisiaj) pakiet zloty 35zl
_________________
szpitalniak
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
lukas2401
Moderator


Dołączył: 05 Cze 2006
Posty: 5050
Skąd: Knurów

PostWysłany: Pon Gru 10, 2012 6:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pesio napisał:
Cytat:
Istnieje możliwość odebrania dekodera w sobotę w biurze Alma-Sat.

Skąd masz tą informacje i ile kosztują te dekodery?
Na stronie vectry dostępne są 3 modele

Od Pana, który roznosił te dekodery. Powiedział, że możliwość odebrania dekodera jest albo w sobotę 8 grudnia albo 15 grudnia. Dekoder kosztuje 1 zł plus 10 zł aktywacja. Coś w tym stylu. Na razie jest tylko jeden dekoder ten SD. Pozostałe mają być do wyboru od stycznia.


Cytat:
ten sam pakiet bezpośrednio u Vectry kosztuje 35 zł.

Cytat:
Skąd wziąłeś tą kwotę 35zł - na stronie vectry nie widzę takiego pakietu w tej cenie, w ogóle ten cennik mają jakiś nieaktualny.

http://www.vectra.pl/pakiety/telewizja
Pakiet Złoty - 35 zł. To ten Nasz Wink
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
TylerDurden



Dołączył: 29 Kwi 2007
Posty: 84

PostWysłany: Pon Gru 10, 2012 6:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z was też ma taki dziadowski obraz na vectrze? Tak śnieży, że większości kanałów nie da się oglądać. A już miałem nadzieję, że w nowej firmie wreszcie poprawi się jakość obrazu i nie będzie takich cyrków jak w Alma-Sat Brick wall
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 37, 38, 39  Następny
Strona 31 z 39

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
statystyka