Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szpitalniak
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 11:22 pm Temat postu: |
|
|
|
Ramsstadt (buhahaha) wiecej niz miasto _________________ szpitalniak |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Knurowianin2000
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 11:42 pm Temat postu: |
|
|
|
secundo napisał: | Knurowianin2000 napisał: | Reklamy i banery ich gó... obchodzą | To po co wydawać na same banery 113 tys. zł? Jeżeli można by flamastrem na papendeklu napisać, że w Ramsstadt są tereny i postawić przy drodze na kiju? | Nie rozumiesz secundo, nikt nie będzie siedzieć z lupą i analizować czy niebo jest dobrze wklejone albo czy czcionka jest podstawowa. Ich interesuje teren by zarobić i tyle, to nie wystawa w muzeum. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zonku
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 11:50 pm Temat postu: |
|
|
|
No to nie zarobią bo taka reklama odstrasza zamiast przyciągać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzychu_Bravura
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 8:04 am Temat postu: |
|
|
|
Danirad napisał: | Krzychu_Bravura napisał: |
Masaaakra! Zróbcie coś z tym,nie kompromitujcie Nas mieszkańców Knurowa takim badziewiem tzn.kampanią.  |
ludzie ludzie ! w sąsiedniej gminie która leży na wschód od ZWnM jest kilkanaście działek budowlanych na sprzedaż.... więc wiecie co możecie robić jeśli tutaj nie da się już żyć  |
Istotą rzeczy jest to że jako mieszkaniec tego miasta od zawsze,mam prawo aby wyrazić swoją opinię na temat przyszłości mojego miasta i jaka by ona nie była to moja sprawa.Nazywam rzeczy po imieniu jeśli coś jest badziewiem to tak to określam,a Tobie kolego jeśli wszystko pasuje w tym mieście to znaczy że jesteś krótko widzem lub daltonem
Mogę Tobie po okazyjnej cenie załatwić transport Twoich maneli na te działeczki budowlane.  _________________ Alle Luja i Do Przodu.
Należy siać, siać, siać! Trzeba siać, aby urosło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Danirad

|
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 9:14 am Temat postu: |
|
|
|
W tym problem że w tym mieście ostatnie 10lat mi się nie podoba. Przy każdej rozmowie czy wywiadzie itp. prezydent ZWnM przez ostatnie dwa lata widzi tylko kanalizację.....
Pewnie że sobie pójdę na swoją dzialeczke, dzialeczke w miejscowości w której władze podejmują rozsądne, Zrównoważone decyzje.
W czasie gdy będę popijal zimny bier będę myślał o tobie i twoim KNUR-owskim władcy
a meneli to sobie znajdź u siebie pod blokiem na ławce. _________________ ======== |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krzychu_Bravura
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 10:38 am Temat postu: |
|
|
|
Danirad napisał: | W tym problem że w tym mieście ostatnie 10lat mi się nie podoba. Przy każdej rozmowie czy wywiadzie itp. prezydent ZWnM przez ostatnie dwa lata widzi tylko kanalizację.....
Pewnie że sobie pójdę na swoją dzialeczke, dzialeczke w miejscowości w której władze podejmują rozsądne, Zrównoważone decyzje.
W czasie gdy będę popijal zimny bier będę myślał o tobie i twoim KNUR-owskim władcy
a meneli to sobie znajdź u siebie pod blokiem na ławce. |
manele kolego to nic innego ja po polski-rzeczy,przedmioty.Ale przepraszam że obraziłem
manele-menele jeszcze raz sorki  _________________ Alle Luja i Do Przodu.
Należy siać, siać, siać! Trzeba siać, aby urosło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zonku
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 11:43 am Temat postu: |
|
|
|
Danirad napisał: | Pewnie że sobie pójdę na swoją dzialeczke, dzialeczke w miejscowości w której władze podejmują rozsądne, Zrównoważone decyzje. |
Jeśli mówisz o Gierałtowicach - walnąłeś gafę. Takie same przekręty jak w Knurowie, Gliwicach itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
secundo
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 2:08 pm Temat postu: |
|
|
|
zonku napisał: | Jeśli mówisz o Gierałtowicach (...) takie same przekręty jak w Knurowie, Gliwicach itd. |
Przekręty prawda, ale różnice też są: nieporównywalna kontrola radnych nad wójtem oraz inwestycję akurat udało się im ściągnąć gigantyczną. Gierałtowice-Knurów 2:0 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zonku
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 4:17 pm Temat postu: |
|
|
|
secundo napisał: | zonku napisał: | Jeśli mówisz o Gierałtowicach (...) takie same przekręty jak w Knurowie, Gliwicach itd. |
Przekręty prawda, ale różnice też są: nieporównywalna kontrola radnych nad wójtem oraz inwestycję akurat udało się im ściągnąć gigantyczną. Gierałtowice-Knurów 2:0 |
Tak, i dzięki tej kontroli wszyscy mieszkańcy cierpią. Wiem coś na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Arczi
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2012 7:51 am Temat postu: |
|
|
|
Trochę wygląda to, jak w dowcipach o Wąchocku. Zwijają asfalt na noc, żeby z sąsiedniej wsi nie ukradli  |
|
Powrót do góry |
|
 |
DaDo

|
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 10:14 pm Temat postu: |
|
|
|
Hej
Nie pisałem tutaj już dobrych kilka lat
Jak dla mnie jest megasłabo
Nie ma co się rozwodzić - można było znaleźć lepszego wykonawcę.
To nie ulega wątpliwości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Administrator

|
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 10:21 pm Temat postu: |
|
|
|
Niby pokazano co trzeba, ale... słabo, bo mało oryginalnie, po prostu typowo, żadnego pomysłu na wyróżnienie się wśród wielu innych ofert. Niby liczą się twarde fakty oferty, a nie spoty... więc oby ściągnęli tutaj Ci z wielką kasą. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
DaDo

|
Wysłany: Sro Lip 25, 2012 10:27 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja nie mieszkam już w Knurowie, ale widzę, że wiele rzeczy się nie zmieniło
Można gdzieś zobaczyć jakie inne propozycje znaku były zaprezentowane?
Kto brał udział w przetargu? Wg jakich kryteriów wybrano wykonawcę?
http://www.inwestycjeknurow.pl/
A to kto robił? :/
Masakra jakaś  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
Wysłany: Czw Lip 26, 2012 8:49 am Temat postu: |
|
|
|
W sumie nie ma się co dziwić. Mała kasa na to przeznaczona to efekt też marny  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|